Nws Raadsverkiezingen '18

Actueel Nieuws Diemen 7.

13. 12. 11. 10. 9. 8. 7. 6. 5. 4. 3. 2. 1.

           

 

 

Vaart in Diemen werd vorig jaar druk bezocht. (Foto: Trudy Kroese)

 

Vaart in Diemen komt er weer aan

 

12 nov 2017

 

DIEMEN - Ondernemend Diemen en de gemeente houden op dinsdag 14 november (van 17.30 tot 22.00 uur) voor de zesde keer de grote netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in Diemen, Vaart in Diemen 2017.

 

De bijeenkomst wordt gehouden in Venduhuis De Eland. Letterlijk langs die 'Vaart in Diemen', de Weespertrekvaart, verzamelen Diemense ondernemers zich daar voor een avondje netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Als thema staan de 3 P's centraal: People, Planet, Profit, de uitdaging om de sociale, milieu- en economische facetten van ondernemen te combineren.

 

Aanmelden voor Vaart in Diemen: www.ondernemenddiemen.nl/

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

 
                     

Middelbare school komt stapje dichterbij

 

Posted on 11 november 2017 By RP

 

De komst van een middelbare school naar Diemen lijkt langzaam dichterbij te komen. Op 28 november bespreken de gemeente, de Open Schoolgemeenschap Bijlmer OSB, vertegenwoordigers van de basisscholen en andere betrokkenen de ideeën en plannen. Ouders, met name van kinderen uit de hogere groepen in de basisschool, zijn daarbij eveneens welkom om hun mening te geven. OSB denkt er, samen met de gemeente, over om een dependance in Diemen op te richten. Waar zo’n middelbare school precies zou moeten komen, is op dit moment nog onduidelijk. Als de plannen doorgaan, zou de school in 2019 moeten gaan draaien.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

Diemerplein klaar voor de feestdagen

 

Posted on 11 november 2017 By RP

 

De feestverlichting is aangebracht, zowel buiten als binnen. Winkelcentrum Diemerplein is klaar voor de komende feestdagen. Als eerste activiteit voor de komende weken staat de komst van Sinterklaas op het programma. Hij bezoekt het Diemerplein op zaterdag 18 november rond kwart voor twaalf. De Sint en zijn pieten komen die dag om 10.30 uur aan bij de Loswal en gaan dan per brandweerwagen naar het winkelcentrum. Daar wordt het gezelschap welkom geheten door liefst twee burgemeesters, Eric Boog en kinderburgemeester Marit Engelberts. Ook op zaterdag 2 december is de Sint in Diemerplein aanwezig.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

   

 

 

Foto: Trudy Krese

 

Extra toezicht in Bergwijkpark en omgeving

 

vr 10 nov 2017

 

DIEMEN - Er komt in de maanden december en januari extra toezicht door particuliere beveiligers in Bergwijkpark en in de omgeving van station Diemen-Zuid. Dit heeft de gemeenteraad besloten. Dit in aanvulling op het toezicht van de politie en particuliere beveiliging die nu al plaatsvindt.

 

Het besluit is een uitkomst van een motie van de VVD die mede werd ondertekend door de fracties van Leefbaar Diemen en D66. De motie werd unaniem aangenomen.

 

Op dit moment zijn particuliere beveiligers van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur actief. Zij zullen in december en januari zeven dagen per week de hele avond toezicht houden. De extra kosten bedragen 1232 euro per week. De gemeente zal ook in de gaten houden of de verlichting goed blijft functioneren.

 

In januari spreekt de gemeenteraad over de veiligheid in Diemen en dan komt ook de situatie in Bergwijkpark en omgeving aan de orde. De politie zal bij die vergadering aanwezig zijn.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

Gemeenteraad akkoord

met derde dag voor dagopvang mensen

met beginnende dementie

 

vr 10 nov 2017

 

DIEMEN - Stichting Welzijn Diemen kan vanaf januari 2018 een derde dag per week mensen met beginnende dementie ontvangen tijdens de dagopvang in Huis van de Buurt 't Kruidvat in Diemen-Zuid. Dit heeft de gemeenteraad besloten.

 

De fracties van GroenLinks, D66, Partij van de Ouderen en DiemenLinksaf dienden hier vorige week een motie over in.

Tijdens de tweede gemeenteraadsvergadering over de begroting werd de motie mede ondertekend door de fracties van de VVD, PvdA, SP en de fractie Herder. Het CDA was niet aanwezig. De motie werd unaniem aangenomen.

Lees meer in het DiemerNieuws van donderdag 16 november.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer beveiliging in en rond Diemen-Zuid

 

Posted on 10 november 2017  By RP

 

Rond het station van Diemen-Zuid en ook in het Bergwijkpark moet meer beveiliging komen. Met name in Bergwijkpark hebben zich de afgelopen weken enkele incidenten voorgedaan die het gevoel van onveiligheid, vooral bij bewoners van de studentenwoningen, hebben verhoogd. Dat komt ook doordat het normale pad door het park wegens de werkzaamheden aan uitbreiding van Campus Diemen-Zuid is afgesloten. Ook bij station Diemen-Zuid doen zich echter regelmatig problemen voor. De gemeenteraad heeft nu – via een unaniem aangenomen motie van de VVD – geëist dat er betere verlichting komt en dat de werking daarvan beter wordt gecontroleerd. Politie, handhavers en beveiligers houden inmiddels al meer toezicht in het park maar de raad wil dat dat verder wordt opgevoerd, voorlopig voor de wintermaanden december en januari.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

Meer ruimte voor honden in Diemerpolder

 

Posted on 10 november 2017 By RP

 

Groengebied Amstelland wil in Diemerpolder, het natuur- en recreatiegebied bij de Kanaaldijk en de Diem in Diemen-Noord, honden voortaan toelaten op de wandelpaden. Uit een controle door handhavers van de gemeente Diemen, de politie en controleurs van het groengebied is gebleken dat de huidige verboden massaal worden overtreden. Die controle gebeurde mede omdat er steeds meer klachten kwamen over het uitlaten van honden. Het bestuur vindt nu dat de in 2004 vastgestelde voorschriften niet meer van deze tijd zijn. De gemeente wijst er verder nog eens op dat honden in de bebouwde kom aangelijnd dienen te blijven. Ook geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen. De enige uitzondering geldt voor de speciaal aangegeven losloop plaatsen Op speelplekken, trapvelden, zandbakken, speelweiden mogen geen honden komen. Handhavers controleren overal in de gemeente en kunnen daarbij ook naar een legitimatie vragen.

 

Bron: www.diemerkant.nl

 

 

 

Diemen scoort veel in het criminaliteitsnieuws

 

Posted on 9 oktober  By RP

 

Diemen staat de afgelopen weken regelmatig voorop in het criminaliteitsnieuws. Op 8 november hield een arrestatieteam met een flink aantal voertuigen twee mannen aan in een auto op de Verrijn Stuartweg in het gelijknamige bedrijventerrein. De auto was betrokken bij een ruzie in Amsterdam Oost waarbij vermoedelijk een vuurwapen was getrokken. Dezelfde dag vond een steekpartij plaats op Nienoord. Daarvoor rukte oorspronkelijk ook de ambulancehelicopter uit maar het slachtoffer bleek uiteindelijk maar licht gewond. De politie heeft een verdachte aangehouden. Eerder al werd in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een auto die op 4 september brandend werd aangetroffen op de Griend in Diemen-Zuid. Die auto was gebruikt als vluchtwagen bij een dodelijke steekpartij in Rotterdam. Bij dat al staat ook de fatale en aangestoken brand in de studentenflats nog steeds in de aandacht, zowel door de recente rapportage van B&W als door de aanhouding van verdachten en de rechtszaken tegen hen.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

Flat-Up over buurtproject Rode Kruislaan Diemen

 

Posted on 9 november 2017 By RP

 

De ervaringen en geleerde lessen bij het buurtproject in de Rode Kruislaan in Diemen worden besproken bij de eerste Flat-Up in de nieuwe Buurtruimte in gebouw de Toversteen bij de studentenflats. Bewoners van deze wijk hebben, samen met Rochdale, de gemeente en de Huurdersvereniging Diemen, de afgelopen maanden een reeks activiteiten opgezet zoals een Opkikkergroep, een Tienerclub, huttenbouwdagen en zomerworkshops. Hoe dat allemaal is gegaan, wordt door betrokkenen uiteen gezet tijdens de bijeenkomst op vrijdag 24 november van 10.30 tot 15.30 uur. Op de agenda staan onder meer een flatsafari om de community building plekken in het complex zelf te ontdekken en verder huiskamergesprekken.

 

Informatie en aanmelden bij: www.platanenaanpak.nl

 

Bron: www.diemerkrant.nl

  

 

 

Kunstgalerie met schilderijen in winkelcentrum Diemerplein

 

do 9 nov 2017

 

DIEMEN - In winkelcentrum Diemerplein houdt kunstgalerie Kleinkunst Holland op vrijdag 10 november van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag 11 november van 10.00 tot 17.00 uur een schilderijententoonstelling met de mogelijkheid tot aankoop. De doeken zijn afkomstig van zowel binnen- als buitenlandse kunstenaars en zijn opgespannen en soms ook voorzien van lijst.

 

Waar galerie Kleinkunst Holland zich mee onderscheidt van anderen is het feit dat lijsten ter plekke naar keuze kunnen worden omgezet en ook dat het mogelijk is om verschillende doeken mee naar huis te nemen om te kijken of de maat, kleur of afbeelding wel in het interieur past.

 

Er staan gemiddeld zo'n honderdvijftig schilderijen uitgestald met onderwerpen variërend van landschap tot stilleven en van hedendaags modern tot krachtig gekleurde abstracten.

 

Omdat Kleinkunst Holland bij de kunstenaars mooie kortingen bedingt en groot inkoopt kunnen zij de doeken zeer laaggeprijsd aanbieden op deze tentoonstelling.

 

Ook is er een kunstenaar 'live' aan het schilderen wat bijdraagt aan een leuke creatieve ervaring voor het winkelend publiek

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

 

Nu het dak nog

 

do 9 nov 2017

 

DIEMEN- Het gaat hard met de bouw van de blokhut van Scouting Diemen in het Diemerbos.

Inmiddels liggen alle boomstammen en zaterdag begint de bouwploeg aan het dak.

De blokhut ligt behoorlijk verscholen achter de bomen en wie over de hoofdlaan het bos inloopt, valt het gebouw ook niet meteen op. Maar als je dan even over het hek kijkt, zie je pas hoe groot de blokhut van boomstammen is. 

Tijdens de bouw, die begon in Letland en nu zo snel vordert in het Diemerbos, zijn natuurlijk veel foto's gemaakt.

 

Bron www.diemernieuws,nl.

 

 

Burgemeester Boog serveert het ontbijt. (Foto: Trudy Kroese)

 

Leerlingen van De Kersenboom ontbijten met burgemeester

 

wo 8 nov 2017

 

DIEMEN - Leerlingen van brede school De Kersenboom hebben woensdagochtend in de raadszaal van het gemeentehuis ontbeten met burgemeester Erik Boog.

 

Het betrof het landelijke burgemeestersontbijt. Er werd aandacht gevraagd voor het feit dat het belangrijk is dat kinderen gezond ontbijten voordat zij naar school gaan.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

Foto: Trudy Kroese

 

Twee straatroven in Bergwijkpark

 

di 7 nov 2017,

 

DIEMEN - De afgelopen weken zijn er twee straatroven gepleegd in het Bergwijkpark. Dit laat de politie weten.

 

Het is vroeg donker en door de werkzaamheden in het park is er minder verlichting dan doorgaans het geval is. De gemeente Diemen heeft borden geplaatst om mensen erop te wijzen de verlichte route langs het park te nemen. "Er is ook extra particuliere beveiliging in het park, maar mochten er klachten zijn dan verwijzen wij u naar de gemeente Diemen", aldus de politie.

 

De politie houdt ook extra toezicht in de omgeving van het Bergwijkpark.

 

De politie geeft aan dat smartphones een gewilde buit zijn. Soms worden smartphones met geweld uit de handen van de eigenaar gegrepen. De politie adviseert om geld, portemonnee, bankpasjes en smartphones altijd goed op te bergen.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

Diemense exposeert in De Diem

 

di 7 nov 2017

 

DIEMEN - Larisa Volodimerova uit Diemen exposeert tot en met 29 januari in woon- en zorgcentrum De Diem in de Arent Krijtsstraat 48.

 

De expositie bestaat uit 55 schilderijen en heeft de titel kleurrijk.

De fraaie expositie kan dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur worden bezocht.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

Foto: Brian Elings

 

Aanmelden voor ontmoetingsborrel in Blauw

 

di 7 nov 2017

 

DIEMEN - Diemenvoorelkaar houdt op woensdag 15 november een ontmoetingsborrel in grand-café Blauw in Theater De Omval. Die duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

 

Het is een toegankelijke manier om nieuwe contacten te leggen. De borrel is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten om samen iets te ondernemen en/of een gemeenschappelijke passie te delen. Wie weet vindt iemand er een wandelmaatje of iemand met dezelfde liefde voor beeldhouwen. De borrel is voor jong en oud.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 9 november telefonisch via 020-3144700 (op ma t/m do tussen 9.30 en 12.30 uur) of door een e-mail te sturen naar . Prijs: €3,50 voor deelname, één consumptie en borrelhapjes.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

 

B&W geven reactie op onderzoeken fatale brand

 

Posted on 8 november By RP 

 

B&W van Diemen hebben een uitgebreide reactie op de onderzoeken na de fatale brand in de studentenflats aan de Rode Kruislaan van half juli naar de gemeenteraad gestuurd. Het college neemt daarin onder meer een reeks praktische aanbevelingen over het handelen van de gemeente Diemen zelf over. Ook wordt gereageerd op de rapporten over de gang van zaken bij de brandweer. Gezien de gedetailleerdheid van de reactie en de bijbehorende rapporten en mede gezien de gevoeligheid van de materie ziet diemerkrant.nl af van een samenvatting. De gemeenteraad behandelt de nasleep van en onderzoeken naar de brand tijdens de informatieve raad op 23 november a.s. De reactie van B&W en andere informatie is te vinden op: http://www.ibabsonline.eu/Agenda.aspx?site=diemen&agendaid=c70742ed-aa95-48c6-804b-e1ff2ddd5633&FoundIDs=&year=2017 

 

Bron:  www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

Terrorisme-oefening mogelijk te horen in Diemen

 

Posted on 8 november 2017 By RP

 

Een grote terrorisme-oefening in Amsterdam op 8 en 9 november is mogelijk ook in Diemen te horen. Eén van de oefenlokaties is het Zeeburgereiland, niet ver van Diemen-Noord. De oefening wordt gehouden door de gemeente Amsterdam, politie, brandweer, ambulancediensten en andere instellingen. Aan de oefening doen figuranten mee en er wordt gebruik gemaakt van oefenmunitie. Ook de crisisorganisatie in het stadhuis en op het hoofdbureau van politie oefent mee. Op dit moment zijn er overigens geen concrete aanwijzingen dat Amsterdam doelwit wordt van een aanslag, maar de gemeente en de hulpdiensten bereiden zich hier wel al langere tijd op voor, laat de gemeente Amsterdam in een verklaring weten. Oefenlokatie Zeeburgereiland: 

https://www.google.nl/maps/dir/52.3716361,4.9726336//@52.3712906,4.9722447,19z?hl=nl 

 
Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

Plan Arent Krijtstraat ook financieel haalbaar

 

Posted on 7 november 2017 By RP

 

Nieuwe plannen voor de hoek van de Arent Krijtstraat en de Hartveldseweg, waar het voormalige kantoorpand inmiddels is gesloopt, moeten voor de ontwikkelaar (financieel) realiseerbaar zijn. Kan dit niet, dan blijft de locatie nog vele jaren braak liggen. De herontwikkeling dient ook ‘stedebouwkundig adequaat’ te zijn. Uitgangspunt is dat de lokatie de poort van Diemen aan de westkant vormt waar een ruimtelijke en functionele opwaardering wordt beoogd. ‘’Het is onwenselijk dat deze lokatie geen adequate stedebouwkundige invulling krijgt.’’ Dat alles schrijven B&W in een nieuwe notitie aan de raad over de Arent Krijtstraat locatie. Eerder werd het plan voor een 11 verdiepingen hoge flat na veel weerstand van omwonenden door de raad verworpen. Ontwikkelaar AM past nu het bouwplan aan. ‘’Het college dringt er bij AM op aan dat daarbij een participatietraject wordt doorlopen waarbij de omwonenden en overige inwoners betrokken worden’’.

 

Brron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

 

Motie voor extra dag

voor opvang mensen met beginnende dementie

 

zo 5 nov 2017

 

DIEMEN - De fracties van GroenLinks, D66, Partij van de Ouderen en DiemenLinksaf willen dat er in Huis van de Buurt 't Kruidvat een derde dag komt voor de opvang van mensen met beginnende dementie. Het betreft hier een activiteit van Stichting Welzijn Diemen (SWD).

 

De vier partijen hebben een motie ingediend tijdens de eerste gemeenteraadsvergadering over de begroting. De gemeenteraad stemt donderdag over de motie.

 

In Huis van de Buurt 't Kruidvat in Diemen-Zuid is nu twee dagen per week dagopvang voor mensen met beginnende dementie. Dit maakt het voor de deelnemers mogelijk om langer mee te doen aan de Diemense samenleving en ontlast de mantelzorgers.

Stichting Welzijn Diemen wil de dagopvang graag met een dag uitbreiden. Dit kost ongeveer 19.000 euro per jaar.

 

De indieners van de motie verzoeken het college van B en W om zo snel mogelijk in gesprek te gaan met SWD om de extra dag voor dagopvang te realiseren.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

 

‘Toeristenbelasting in Diemen moet omhoog’

 

Posted on 5 november  By RP

 

De toeristenbelasting in Diemen kan omhoog. Het tarief van momenteel 99 cent per nacht – volgend jaar 1,01 euro – wijkt sterk af van het landelijk gemiddelde en het toerisme neemt sterk toe, ook door Airbnb, booking.com, Otto workforce en dergelijke bedrijven. Dat stelt de fractie van Leefbaar Diemen in een motie aan de gemeenteraad. In de begroting 2018 van de gemeente wordt een huidige opbrengst geschat van 130.000 euro maar volgens Leefbaar Diemen komt dat meer in de buurt van de 300.000 euro als alle vormen van toerisme meegeteld worden. Die opbrengst kan nog flink hoger worden als de toeristenbelasting wordt aangepast. Leefbaar Diemen vraagt B&W daarom om de gevolgen van een eventuele verhoging te onderzoeken en ook een visie te ontwikkelen op de toeristenbelasting. De motie komt donderdag in de raad in stemming

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

Basisschool De Ark is klaar voor een mooie toekomst

 

zo 5 nov 2017,

 

DIEMEN - De oecumenische basisschool De Ark in Diemen-Zuid bestaat veertig jaar. De school is springlevend en mikt op een mooie toekomst.

 

Rob Dekker (57) is directeur van De Ark. Hij werkt al 36 jaar bij de school. Hij begon er in 1982 als leraar, werd in 1990 adjunct-directeur en is sinds 2004 directeur.

 

"De school is in 1977 opgericht. De Ark zat toen samen met De Venser in een tijdelijk gebouw aan Tarwekamp in Diemen-Zuid. De Venser kreeg als eerste een eigen schoolgebouw, het schoolgebouw van De Ark is in 1980 opgeleverd", aldus Dekker.

In 2002 en 2003 werd het schoolgebouw gerenoveerd. Er werd e

en verdieping op het oorspronkelijke pand gebouwd en het interieur werd vernieuwd. Bezoekers van de school zullen vaststellen dat het gebouw en de schoolpleinen er mooi en goed onderhouden uitzien.

 

Bron: www.diemernieuws.nl

 

 

 

Groen Links wil een Diemer ouderenraad

 

Posted on 6 november  By RP

 

Ouderen hebben in Diemen niet dezelfde invloed op beleidsontwikkelingen als kinderen en jongeren. Een ouderenraad zou daarom goed passen in de pogingen van de gemeente om inwoners meer bij de politiek te betrekken. Dat zegt de raadsfractie van Groen Links in een motie. Diemen heeft wel een kinder- en een jongerenraad maar er is tot nu toe geen ouderenraad. Wel zijn er de ouderenbonden maar daar wil niet iedere oudere lid van zijn, stelt de fractie. Groen Links wil daarom nu laten onderzoeken of er animo is voor een ouderenraad en, als dat het geval blijkt, ook met een voorstel voor het instellen daarvan te komen. De motie komt donderdag 9 november in stemming maar kon bij een eerste behandeling niet op veel bijval rekenen van andere partijen in de raad.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

Veel werkzaamheden in omgeving Schoolstraat

 

Posted on 6 november 2017 By RP

 

In de Jan Bertstraat en zijstraten, de Schoolstraat en het Schoolpad wordt hard gewerkt, niet zo zeer aan als wel in de weg. In opdracht van Liander, de beheerder van het electriciteits- en gasnet in ons land, worden veel leidingen in deze wijk vervangen. Zo wordt langs het Schoolpad momenteel een nieuwe gasleiding aangelegd. De werkzaamheden lopen vooruit op de grote renovatie van deze wijk, aangeduid als Centrum-West. De gemeente wil daarmee volgend voorjaar beginnen. Voordat de werkzaamheden starten, wordt door het bedrijf Quattro Expertise in opdracht van de gemeente een vooropname van de woningen uitgevoerd. Bij deze opname kunnen eventuele bestaande gebreken of schade aan de woning worden vastgelegd. Met deze gegevens kan achteraf worden beoordeeld of een pand schade heeft ondervonden door het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 


 

 

 

Middelbare school komt stapje dichterbij

 

Posted on 11 november 2017 By RP

 

De komst van een middelbare school naar Diemen lijkt langzaam dichterbij te komen. Op 28 november bespreken de gemeente, de Open Schoolgemeenschap Bijlmer OSB, vertegenwoordigers van de basisscholen en andere betrokkenen de ideeën en plannen. Ouders, met name van kinderen uit de hogere groepen in de basisschool, zijn daarbij eveneens welkom om hun mening te geven. OSB denkt er, samen met de gemeente, over om een dependance in Diemen op te richten. Waar zo’n middelbare school precies zou moeten komen, is op dit moment nog onduidelijk. Als de plannen doorgaan, zou de school in 2019 moeten gaan draaien.

 

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

 

Diemerplein klaar voor de feestdagen

 

Diemerplein klaar voor de feestdagen

 

Posted on 11 november 2017 By RP

 

De feestverlichting is aangebracht, zowel buiten als binnen. Winkelcentrum Diemerplein is klaar voor de komende feestdagen. Als eerste activiteit voor de komende weken staat de komst van Sinterklaas op het programma. Hij bezoekt het Diemerplein op zaterdag 18 november rond kwart voor twaalf. De Sint en zijn pieten komen die dag om 10.30 uur aan bij de Loswal en gaan dan per brandweerwagen naar het winkelcentrum. Daar wordt het gezelschap welkom geheten door liefst twee burgemeesters, Eric Boog en kinderburgemeester Marit Engelberts. Ook op zaterdag 2 december is de Sint in Diemerplein aanwezig.

 

Bron: www.diemerkrant.nl

 

 

 

 

 

Home

Nieuws Gr.verk.

 

Actueel Nieuws

 

Sport in Diemen

 

Kunst en Cultuur

in Diemen

 

Gemeenteraad Diemen

  

Deelnemende politieke partijen,

raadsverkiezingen

21 maart 2018

 

Verkiezingsuitslag

Diemen 2014

 

Politieke partijen

in Diemen

-----o-----

Advertentie

Frans Deckers (75)

is lijstduwer voor D66 Diemen

voor de gemeenteraads-verkiezingen

op woensdag 21 maart 2018 

 

We will stand by

our D66 friends! 

 

 

75 JAAR

Tekening ANBO / Opland

Ook voor de ouderen in Diemenis D66 de stabiele landelijke partij.

 

Stem op Frans

en geef hem veel voorkeurstemmen!

  

Advertentie

Herinneringen aan Diemen

Schrijf mee in dit boek

 

PDF

 

 

-----o-----

 

 

 

 

De opinie van drs. Olivier Wapper

 

 -

(Advertenties)

 

Deze website wordt verzorgd door: 

 

www.fradeck.nl

 

Faceboekpagina

Gemeente Diemen

 

Bron logo:

CC Zeeland

De neutrale website voor de verkiezingen

van de gemeenteraad 21 maart 2018 in Diemen