www.diemerkrant.nl

type dit adres in uw browser

Reden: de site is niet beveiligd

 

  

Helft brievenbussen in Diemen verdwijnt

 

Posted on 15 augustus 2018 By RP

 

PostNL gaat 16 van de bestaande 32 brievenbussen in Diemen weghalen. In Diemen-Centrum verdwijnen zes brievenbussen, in Zuid vier en in Diemen-Noord eveneens vier. De maatregel wordt tussen 10 september en begin oktober uitgevoerd. Als een brievenbus vervalt wordt dat er minimaal drie weken van tevoren op aangegeven.De reden voor de aanpassing is dat we in Nederland steeds minder post versturen, stelt PostNL. ‘’Brievenbussen die weinig worden gebruikt, verwijderen of verplaatsen we naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.’’ In Diemen wordt echter geen enkele brievenbus verplaatst. Bij de nieuwe indeling hebben belangenorganisaties de mogelijkheid gekregen om advies uit te brengen op de plannen in Diemen. ‘’Gezamenlijk is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Brievenbussen bij zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan,’’ legt PostNL uit.

 

Bron: Diemerkrant

 

 

 

Overval BP Diemen-Zuid, politie pakt verdachte

 

Posted on 4 augustu2018 By RP

 

Bij het BP-tankstation aan de Bergwijkdreef in Diemen-Zuid heeft zaterdagavond een gewapende overval plaatsgevonden. De politie was snel ter plaatse en kon binnen enkele minuten één verdachte aanhouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Met welk soort wapen de overval is gepleegd en of er iets werd buitgemaakt, kon de politie nog niet meedelen. Volgens AT5 was er in ieder geval geen vuurwapen in het geding. Vorige week donderdag vond in Diemen ook al een overval plaats op Papa John’s Pizzeria in winkelcentrum Diemerplein. De politie heeft, voor zover bekend, in die zaak nog geen verdachten.

 

Bron: Diemerkrant

 

 

Foto: FD

 

De Diemer Eendjes bestaan echt! 

 

Diemen, juni 2018, posted by FD

 

Lorem ipsum dolor sit ametana, consectetuer adipiscing elitaton. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis appalotus natoque penatibus et magnis dis parturient lata kmontes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. 

 

Bron: Drie EndendorperKrant 

 

Home

DMN Menu

Radio luisteren

Uitzending gemist 

Livestream proef

Klik op een bannerfoto

Laatste Nieuws

Altijd in uw buurt!

Ether:106,1 FM

Kabel in Diemen: 103.3

DMN Column

DMN Gastschrijver

DMN Uw Reclame