DMN Archief

 

De Studio DMN-website werkt op alle moderne media.

Bij opbouw van deze website is daarmee rekening gehouden.

 

Ether: 106.1 fm​ Kabelnet in Diemen: 103.3

 

  

 

DiemerNieuws.nl

www.diemernieuws.nl 

Foto’s: Tenzij anders vermeld 

trudy.kroese@xs4all.nl

 

De brievenbus in de Burgemeester de Kievietstraat verdwijnt. 

 

Post NL schrapt 16 brievenbussen

 

wo 15 aug 2018

 

DIEMEN - PostNL past vanaf 10 september het netwerk van brievenbussen in Diemen aan. In Diemen blijven 16 brievenbussen en verdwijnen 16 brievenbussen. De aanpassingen zijn op 5 oktober 2018 gerealiseerd.

 

De reden voor de aanpassing is dat er in Nederland steeds minder post wordt verstuurd. Brievenbussen die weinig worden gebruikt worden verwijderd of verplaatst naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

 

De volgende brievenbussen in Diemen verdwijnen: Hartveldseweg 42, Prinses Beatrixlaan 147, Burgemeester de Kievietstraat 6, Martin Luther Kinglaan 56, Tobias Asserlaan 103, Vergulden Wagen 2, Zeezigt 47, Rietzangerweg 68, Henry Dunantlaan 112, Verrijn Stuartweg 7, Venserkade 2, Hartschelp 1, Roggekamp 1, Polderland 31, Stammerkamp 2 en Heivlinderweg 38.

 

De brievenbussen op de volgende plekken blijven staan: Johan Coussetstraat 13, Alfred Nobelstraat 1, Dr A.J.J. van Gemertplein 1, Rode Kruislaan 74, Overdiemerweg 14, Muiderstraatweg 39, Stammerdijk 1, Visseringweg 50, Beukenhorst 8, Diemerdreef 1, Meelbeskamp 1, Biesbosch 3, Knoopkruid 134, Nienoord 2, Tureluurweg 42 en Hermelijnvlinder 2.

 

Als een brievenbus vervalt, wordt dit minimaal drie weken van tevoren op de betreffende brievenbus zelf aangegeven. Bewoners ontvangen op het huisadres een brief met informatie over de veranderingen. Informatie is ook te vinden op postnl.nl/brievenbus. De locatiewijzer op deze pagina helpt bij het vinden van de dichtstbijzijnde brievenbus.

 

Bron DiemerNieuws

 

 

  

www.diemerkrant.nl

type dit adres in uw browser

Reden: de site is niet beveiligd

 

 

 

Hal Gemeentehuis Diemen ligt overhoop

 

Posted on 14 augustus 2018 By RP 

 

De hal van het Gemeentehuis van Diemen ligt momenteel overhoop. De grote balie van het Klant Kontakt Centrum wordt weggesloopt, een deel van het andere meubilair is verdwenen en daarnaast is ook de grote raadszaal zo goed als leeg. De centrale hal en publieksbalies krijgen een opfrisbeurt en de klantbediening wordt persoonlijker. Ook worden de balies van Klant Contact Centrum en Burgerzaken meer met elkaar verbonden. De raadszaal wordt aangepast op de groei van de gemeente én krijgt een multifunctioneel karakter. De plannen zijn ontworpen door Andrea Möhn Architects. Tijdens het begin van de verbouwing is het Klant Kontakt Centrum te vinden naast Burgerzaken, direct links van de hoofdingang. Bezoekers voor Burgerzaken kunnen zich gewoon melden via de daarvoor bestemde zuil.

 

Bron: Diemerkrant

 

DiemerNieuws.nl

www.diemernieuws.nl 

Foto’s: Tenzij anders vermeld 

trudy.kroese@xs4all.nl

 

 

 www.diemerkrant.nl

type dit adres in uw browser

Reden: de site is niet beveiligd

 

 

   

Ouder nieuws in het homepagearchief